Kako pratiti stabilnost internetske veze unutar Windows operacijskog sistema


Potrebna vam je brza i stabilna internetska veza ako pokušavate gledati sadržaj preko streaming servisa ili igrati online igru. S većinom drugih stvari lošu internet vezu možda nećete niti primijetiti.

Kako omogućiti tabove za File Explorer na Windows 11

Na Windows 11 sada možete omogućiti tabove u File Exploreru na verziji 22H2. Značajka radi baš kao u bilo kojem drugom web pregledniku. Možete otvoriti više tabova za svaki odjeljak File Explorera, mape ili pogona.

Ne dopustite da nestanak struje sprječava vaše poslovanje - uložite u UPS


Jeste li umorni od suočavanja s nestankom struje? Oni mogu biti velika neugodnost za tvrtke, što dovodi do tisuća eura gubitka produktivnosti i prihoda. Srećom, postoji nešto što možete učiniti u vezi s tim: koristite neprekinuto napajanje (UPS) za svoja računala i mrežnu opremu. U nastavku saznajte više o poslovnim prednostima korištenja UPS-a.

Opasnosti automatskog popunjavanja lozinke


Moderni web preglednici i upravitelji lozinki dolaze sa značajkom koja se zove automatsko popunjavanje lozinke. Ovo pomaže korisnicima da pohrane i automatski koriste svoje pristupne podatke za pristup web stranicama i drugim aplikacijama. Iako je automatsko popunjavanje lozinke praktično, dolazi sa sigurnosnim rizicima.

Windows 11: Nove značajke i poboljšanja

Windows 11 je Microsoftov nasljednik njihovog iznimno uspješnog Windows 10 operativnog sustava (OS). Pogledajmo poboljšanja novog OS-a koja bi se mogla pokazati korisnima za vaše poslovanje.