Blog

Savjeti iz IT svijeta

lažne web stranice

Kako prepoznati lažnu web stranicu

Koliki je procijenjeni broj web stranica dostupnih na internetu? Tisuće? Milijuni? Milijarde? Bez obzira na točnu brojku, ona svakodnevno raste. Web stranice su glavni dio našeg svakodnevnog života, bilo da su namijenjene zabavi, informiranju ili služe nekoj drugoj svrsi.

procesor uredsko poslovanje

Intel procesori za uredsko poslovanje: što znače brojevi i imena

U današnjem digitalnom dobu, odabir pravog računalnog procesora za vaše urede ključan je za efikasno i produktivno uredsko poslovanje. Intel, kao jedan od vodećih proizvođača procesora, nudi raznovrsne modele s različitim brojevima i oznakama. U ovom članku, raspravit ćemo značenje tih brojeva i dati vam prijedlog za Intel procesor koji bi mogao biti idealan za vaše urede.

najbolje raid polje

Koje je najbolje RAID polje u NAS uređajima

RAID predstavlja ključni koncept na području skladištenja podataka, naročito u kontekstu mrežno povezanih uređaja za skladištenje podataka, poznatih kao NAS. RAID tehnologija omogućava organizaciju više fizičkih diskova u jedinstveno, redundantno i efikasno skladište podataka. U ovom članku ćemo istražiti šta je RAID, razgovarati o različitim nivoima RAID-a i razmotriti koji je najbolji izbor za NAS uređaj.

stabilnost internetske veze

Kako pratiti stabilnost internetske veze unutar Windows operacijskog sistema

Potrebna vam je brza i stabilna internetska veza ako pokušavate gledati sadržaj preko streaming servisa ili igrati online igru. S većinom drugih stvari lošu internet vezu možda nećete niti primijetiti.

windows 11 file explorer

Kako omogućiti tabove za File Explorer na Windows 11

Na Windows 11 sada možete omogućiti tabove u File Exploreru na verziji 22H2. Značajka radi baš kao u bilo kojem drugom web pregledniku. Možete otvoriti više tabova za svaki odjeljak File Explorera, mape ili pogona.