Blog

Savjeti iz IT svijeta

Prečaci na tipkovnici

Najkorisniji Windows 11 prečaci na tipkovnici koje trebate znati

Ako koristite Windows 11 i želite se njime kretati kao profesionalac, došli ste na pravo mjesto. Windows 11 donosi niz korisnih prečaca na tipkovnici koje olakšavaju navigaciju i povećavaju produktivnost korisnika. Bilo da ste iskusni korisnik Windowsa ili početnik, ovi prečaci će vam olakšati upravljanje radnim procesom i povećati vašu produktivnost.

Važnost usluge IT podrške

Važnost usluge IT podrške i kako može koristiti malim i srednjim tvrtkama?

Usluge informacijske tehnologije (IT) u današnjem digitalnom dobu postale su nezamjenjive neovisno o veličini vaše tvrtke. Veće tvrtke i korporacije imaju značajne proračune koje ulažu u IT, a vlasnicima malih i srednjih tvrtki može biti teško pratiti nove trendove i učinkovito upravljati svojim IT sustavima. To ne znači da male i srednje tvrtke ne mogu imati značajnu korist od IT usluga. Saznajte zašto male i srednje tvrtke trebaju IT podršku, koje usluge možete dobiti i kako vam možemo pomoći u poslovanju.

lažne web stranice

Kako prepoznati lažnu web stranicu

Koliki je procijenjeni broj web stranica dostupnih na internetu? Tisuće? Milijuni? Milijarde? Bez obzira na točnu brojku, ona svakodnevno raste. Web stranice su glavni dio našeg svakodnevnog života, bilo da su namijenjene zabavi, informiranju ili služe nekoj drugoj svrsi.

procesor uredsko poslovanje

Intel procesori za uredsko poslovanje: što znače brojevi i imena

U današnjem digitalnom dobu, odabir pravog računalnog procesora za vaše urede ključan je za efikasno i produktivno uredsko poslovanje. Intel, kao jedan od vodećih proizvođača procesora, nudi raznovrsne modele s različitim brojevima i oznakama. U ovom članku, raspravit ćemo značenje tih brojeva i dati vam prijedlog za Intel procesor koji bi mogao biti idealan za vaše urede.

najbolje raid polje

Koje je najbolje RAID polje u NAS uređajima

RAID predstavlja ključni koncept na području skladištenja podataka, naročito u kontekstu mrežno povezanih uređaja za skladištenje podataka, poznatih kao NAS. RAID tehnologija omogućava organizaciju više fizičkih diskova u jedinstveno, redundantno i efikasno skladište podataka. U ovom članku ćemo istražiti šta je RAID, razgovarati o različitim nivoima RAID-a i razmotriti koji je najbolji izbor za NAS uređaj.