Ne dopustite da nestanak struje sprječava vaše poslovanje - uložite u UPS


Jeste li umorni od suočavanja s nestankom struje? Oni mogu biti velika neugodnost za tvrtke, što dovodi do tisuća eura gubitka produktivnosti i prihoda. Srećom, postoji nešto što možete učiniti u vezi s tim: koristite neprekinuto napajanje (UPS) za svoja računala i mrežnu opremu. U nastavku saznajte više o poslovnim prednostima korištenja UPS-a.

Opasnosti automatskog popunjavanja lozinke


Moderni web preglednici i upravitelji lozinki dolaze sa značajkom koja se zove automatsko popunjavanje lozinke. Ovo pomaže korisnicima da pohrane i automatski koriste svoje pristupne podatke za pristup web stranicama i drugim aplikacijama. Iako je automatsko popunjavanje lozinke praktično, dolazi sa sigurnosnim rizicima.

Kako iskoristiti tehnologiju za povećanje učinkovitosti

Uspješna poduzeća koriste tehnologiju da radi za njih, a ne obrnuto. Kada se pravilno koristi, tehnologija može učiniti svaki zadatak puno lakšim za izvršenje. Dakle, ako želite povećati učinkovitost radnika, uključite tehnologiju u svoje svakodnevne operacije pomoću sljedećih metoda.

Windows 11: Nove značajke i poboljšanja

Windows 11 je Microsoftov nasljednik njihovog iznimno uspješnog Windows 10 operativnog sustava (OS). Pogledajmo poboljšanja novog OS-a koja bi se mogla pokazati korisnima za vaše poslovanje.

Ažuriranje firmwarea printera - jednostavno sigurnosno rješenje koje se često zanemaruje


Sigurnost je jasan prioritet IT stručnjaka. No, uloga koju printeri igraju u mreži često se zanemaruje, unatoč tome što su sastavni dio infrastrukture gotovo svake tvrtke.