O Nama

IT podrška i rješenja posvećena vašem uspjehu

Volimo tehnologiju, ali biti odlična IT tvrtka je mnogo više od rada s računalima.

Imnet d.o.o. je specijalizirana tvrtka za računalne, mrežne i telekomunikacijske usluge. Naš ključni fokus je poslovni uspjeh naših korisnika. Razumijemo da naši korisnici trebaju povećati prihod, smanjiti troškove i poboljšati produktivnost. Uz našu stručnost u dizajnu, održavanju računala i servera te upravljanju žičanim i bežičnim komunikacijskim mrežama i aplikacijama, mogućnosti su neograničene.


S našim dugogodišnjim partnerom Hrvatski Telekom d.d. čije kapacitete koristimo već dugi niz godina u koraku smo sa svjetskim trendovima na području telekomunikacija i pružanja usluga s dodanom vrijednosti. S vodećim davateljem telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj nudimo poduzetnička i poslovna rješenja i aplikacije uz brze, sofisticirane i optimizirane komunikacijske mreže.


Stalnim razvojem usluga pratimo situaciju i na svjetskom tržištu te našim korisnicima pružamo visoku kvalitetu. Naši korisnici znaju da su uvijek povezani, s jednim pouzdanim partnerom… Imnetom. Naša je dužnost da osiguramo korisnicima poslovanje koje ima konkurentnu prednost s vodećom tehnologijom.

Naše vrijednosti

Odabir tvrtke Imnet osigurava pristup stručnom znanju, prijateljski savjet i siguran računalni sustav koji stvarno funkcionira za Vaše poslovanje.
Učenje i Razvoj
Važno nam je da smo uvijek na vrhu naše igre, pa čak i kada ne radimo, učimo o najnovijim zbivanjima u svijetu tehnologije. To je industrija koja se brzo kreće, tako da nam konstantno učenje omogućuje da pružimo apsolutno najbolje za naše klijente.