IT Podrška za poslovne korisnike

Proaktivno nadgledamo i održavamo vašu mrežu i računala

IT Podrška

Za svaku poslovnu djelatnost IT infrastruktura prepoznata je kao kritična i strateška komponenta njihove organizacije, koja je nužna za uspješno poslovanje - nešto bez čega tvrtka ne može funkcionirati.

Fleksibilne IT prakse

Svjesni smo da su svi naši klijenti različiti. Zbog toga smo se pobrinuli da su naši sustavi i prakse IT podrške dovoljno fleksibilni da zadovolje vaše zahtjeve.

IT podrška igra ključnu ulogu u održavanju tehnološke infrastrukture organizacija i pojedinaca. Ovo područje pruža širok spektar usluga koje pomažu rješavanju problema, optimizaciji tehnologije i očuvanju sigurnosti.

Nudimo širok raspon rješenja za IT podršku uključujući:

Telefonska i email podrška

Naša telefonska i email podrška dostupna je svima koji imaju ugovor o održavanju. Dostupna je i telefonska podrška korisnicima koji nemaju ugovor putem telefonskog broja s dodatnom naplatom. Naš prijateljski tim inženjera za podršku uvijek će vam rado odgovoriti na sva vaša pitanja ili dati savjete vezane uz IT.

Remote podrška (udaljena podrška)

Instaliranjem malog softvera na vašu mrežu, Imnet može (uz vaše dopuštenje) preuzeti vaše računalo iz našeg ureda i odmah riješiti većinu problema. Potrebno je samo nekoliko sekundi da nazovete naš tim za podršku kako biste prijavili problem inženjeru koji preuzima kontrolu nad vašim računalom i rješavanjem svih IT problema koje imate.

Podrška na licu mjesta

Nažalost, neke probleme nije moguće uvijek riješiti na daljinu i moramo poslati inženjera u vaše prostorije kako bi riješili problem. Shvaćamo da, kada stvari krenu naopako, vaša produktivnost je smanjena i da treba hitno i učinkovito odgovoriti.

Revizija sustava

Revizija sustava je sastanak na kojem se raspravlja o trenutačnoj izvedbi vaših IT sustava i kako možemo poboljšati IT sustav u budućnosti. Uključuje ​​planiranje rasta poslovanja, nadogradnju softverskih sustava i zamjenu hardvera.

Mrežna provjera

Jeste li zadovoljni što vaš sustav zadovoljava vaše poslovne potrebe na odgovarajući način? Ako je odgovor "da" zapitajte se jeste li sigurni u sve činjenice. Tvrtka Imnet nudi početnu reviziju mreže. Ova sveobuhvatna revizija savršen je način za prikupljanje svih potrebnih informacija kako bi vam pružili najbolje preporuke i mogućnosti za budućnost vašeg IT sustava. Revizija omogućuje Imnet-u da se u potpunosti upozna s vašim IT sustavom kako bismo mogli točno identificirati područja koja treba poboljšati.

Neke od IT usluga

Podrška za računala

Podrška za servere

Backup podrška

Hardware & Software

Email backup

24/7 monitoriranje

Fleksibilne nadogradnje

Udaljena podrška

Podrška na lokaciji

Tu smo da vam pomognemo

Svaki će posao imati različite IT zahtjeve. Obratite nam se kako bismo razgovarali o vašim IT zahtjevima i kako vam možemo pomoći da poboljšate vaš informacijski sustav i uštedite novac.