Blog

Savjeti iz IT svijeta

Plan pakiranja Excel predložak

Plan pakiranja za odmor Excel predložak (besplatno preuzimanje)

Plan pakiranja za odmor je besplatni Excel predložak namijenjen svima koji se spremaju na putovanje. Pomaže vam da prođete kroz listu najčešćih stvari potrebnih za odmor kako ne biste ništa zaboravili.

Pomoću ovog planera pakiranja za odmor možete voditi evidenciju stvari koje ste spakirali, a progres bar će vas obavijestiti kada ste došli do 100% odnosno kada ste gotovi s pakiranjem.

Detaljnije o predlošku

Na početnoj stranici duplim klikom na praznu kučicu unutar svake kategorije automatski će se pojaviti kvačica i ćelija će biti označena zelenom bojom. Ponovljeni dupli klik na kvačicu će promijeniti status u x i ćelija će se označiti crvenom bojom.

Zelena boja označava da ste taj predmet spakirali, a crvena boja da ste provjerili i odlučili da vam određen predmet nije potreban.

Kada su sva polja označena sa zelenom ili crvenom bojom, progres bar će doći do 100%.

Kategorija ostalo je namijenjena stvarima koje se ne nalaze na popisu, a potrebna su vam za putovanje. Klikom na Ostalo1 pa do Ostalo9, sami promijenite naziv.

Napomena: kako bi Excel predložak ispravno radio potrebno je omogućiti makro

 

Besplatno preuzimanje

Licenca: osobno i poslovno korištenje
Verzija: v1
Kreirano: 01.08.2019.
Zadnja izmjena: 01.08.2019.
Radi na: Windows (minimalno Excel 2007)Imate li pitanja vezana uz Excel ili vam treba optimizacija tablice ili proračuna kako bi ubrzali procese? Nazovite nas ili popunite kontakt obrazac, a mi ćemo vam rado pomoći.