Usluge s posebnom tarifom

Naplatite poziv i ostvarite zaradu

Usluge s posebnom tarifom

Usluge s posebnom tarifom odnosno brojevi s dodanom vrijednosti su brojevi koji imaju veću cijenu od standardnog i omogućuju vam laku naplatu raznih sadržaja. Telefonski 060 ili 064 brojevi mogu se koristiti za pružanje informacija, tehničke podrške, tarot linija, mikro plaćanja, pred prodajne korisničke podrške i zabavnih usluga ili za izvršavanje rezervacija i plaćanja. Naplaćivati se može po pozivu (PPC) ili po minuti (PPM).

Brojevi koji najčešće počinju s 060 i 064 su telefonski brojevi za telefonske pozive tijekom kojih se pružaju određene usluge i za koje su cijene veće od onih koje se obično naplaćuju. Za razliku od uobičajenog poziva, dio naknade za pozive plaća se davatelju usluga, čime se tvrtkama omogućuje zarada putem poziva. Naplata je različita ovisno o tarifi, a pozivi se preusmjeravaju prema vama bez potrebe za ulaganjem u opremu. Tvrtka Imnet nudi kompletno rješenje za praćenje poziva i statistiku u realnom vremenu preko web sučelja.
Online korisnički portal omogućuje vam kontrolu poziva, ali je sustav dizajniran da sve radi i bez potrebe da imate pristup internetu. Prijava i odjava agenata moguća je preko portala i preko samog telefonskog uređaja. Sami podesite radno vrijeme, pratite učinak marketinških akcija, nadzirite rad pozivnog centra ili provjerite kako je usluga radila u proteklom vremenu kroz detaljnu statistiku poziva.

Statistika poziva u realnom vremenu

Putem portala pratite pozive 24/7 u realnom vremenu. Nadzor rada pozivnog centra. Upravljajte radom agenata, pratite uspješnost, prikaz statističkih podataka.

Veliki broj istovremenih poziva

Optička infrastruktura osigurava digitalnu kvalitetu zvuka s trenutnim kapacitetom do 5000 istovremenih poziva. Za zahtjevne korisnike u mogućnosti smo proširiti kapacitete kako bi zadovoljili sve vaše potrebe.

Preuzimamo rizik naplate

Preuzimamo rizik naplate od krajnjih korisnika. Garantirana isplata neovisno da li je pozivatelj platio račun. Ne morate za svaku minutu razgovora slati račun korisniku, mi to sve obavljamo za vas.

Bez ulaganja u opremu

Sva tehnička rješenja kako bi nesmetano mogli koristiti uslugu osigurava Imnet. Vaše je samo da imate mobilni ili fiksni telefon na koji ćete primati pozive.

Prednosti Iment 060 usluge

do 5000 istovremenih poziva

Online statitika poziva

Online praćenje agenata

Mogućnost call centra

Automatizirani pozivi

Prespajanje agenata

Bez potrebe za ulaganjem u opremu

Prijava i odjava agenata bez potrebe za korištenjem interneta

Tu smo da vam pomognemo

Trebate savjet o pružanju usluga s posebnom tarifom putem telefona koje ne želite besplatno ponuditi? Obratite nam se kako bi razgovarali o visini prihoda koji možete ostvariti ili pravilima i ograničenjima u vezi s brojevima.