Cyber Sigurnost

Vrhunske sigurnosne mjere koje vam omogućuju da budete ispred svih hakerskih napada

60% malih tvrtki koje su pogođene cyber napadom prestaju raditi u roku od šest mjeseci

67% tvrtki pogođeno je cyber napadom, a 58% posto ih je imalo curenje podataka

Gotovo polovica ispitanika (njih 47%) kaže da ne zna kako zaštiti tvrtku od cyber napada

(Izvor: studija Ponemon Institute, sponzorirana od Keeper Security)

Gore navedene statistike su stvarne. Stvari u IT svijetu su se promijenile. Male i srednje tvrtke sada su primarni ciljevi za cyber napade.

Sigurnost koja se smatrala robusnom tek prije nekoliko godina više nije toliko jaka. Osim očiglednih zastoja u poslovanju, financijski udar je toliko jak da je često pretežak za oporavak.

Razumijemo da ne postoje dvije tvrtke koje su potpuno iste, zbog čega ne nudimo univerzalni paket koji će svima odgovarati. Razgovarat ćemo s vama o vašim individualnim organizacijskim zahtjevima, pokrivajući sve od disaster plana, recovery i podrške. Početi ćemo tako što ćemo posjetiti vašu tvrtku kako bismo dobili potpunu sliku o vašem trenutnom poslovanju i identificirali sve sigurnosne rizike.

Kada shvatimo situaciju, osigurati ćemo vam potpuno izvješće na temelju naših nalaza. Biti će jednostavno objašnjeno i bez ikakvih obaveza.

VPN (Virtualna Privatna Mreža)

Rad na daljinu iz vašeg omiljenog kafića može ugroziti cijelu mrežu. Javne wifi mreže nisu sigurne i mogu biti podložne napadima. Pomoći ćemo vam implementirati siguran VPN kako biste osigurali da vi i vaši zaposlenici budete sigurni na javnom internetu.

Web filtriranje

Zaposlenici obično imaju potpuni pristup internetu na svojim radnim računalima, uključujući web stranice na kojima se nalaze virusi. Pružamo rješenje koje filtrira vaš internet promet tako da ste uvijek sigurni na internetu.

Sigurnosna ažuriranja

Konstantno pratimo što se događa u svijetu sigurnosti. Sigurnosnim ažuriranjem vaše mreže popravljaju se sigurnosni propusti i druge greške, čuvajući vas na sigurnom i kako bi spriječili da vaša tvrtka doživi skupe zastoje.

Email enkripcija

Email nije siguran način slanja povjerljivih informacija. Može se lako presresti ili biti hackiran. Možemo vam pomoći u implementaciji enkripcije kako biste osigurali da su vaše komunikacije sigurne.

Neke od sigurnosnih usluga

Two-Factor autentifikacija

Enkripcija računala

Sigurnosni programi

Filtriranje internet prometa

Blokiranje web stranica za krađu identiteta

Blokiranje web stranica za prevaru

Tu smo da vam pomognemo

Svaki će posao imati različite IT zahtjeve. Obratite nam se kako bismo razgovarali o vašim IT zahtjevima i kako vam možemo pomoći da poboljšate vaš informacijski sustav i uštedite novac.